Selamat Datang !

Tja, van het westerse NZLND vol natuur schoonheid naar het Maleisische Langkawi met al zijn cultuur indrukken is een rare stap.
Maar ook hier is het prachtig, de lokatie is top, hutje in het tropisch bos, aan het strand, prachtig zwembad. Apen op bezoek, eekhoorntjes op het dak.
Temperatuur boven de 30 graden, zwemwater zowel zwembad als zee volgens mij ook bijna 30 graden. Meike ligt er de hele dag in met vriendinnetje, die is NZLND al weer vergeten volgens mij, in ieder geval kan ze haar hempje en rok aan en dat is natuurlijk heel belangrijk …..
Kortom het is hier heerlijk relaxen, maar het eind komt in zicht, morgen (woensdag avond) vliegen we al weer terug naar NL, dus nog 1 dag te gaan !

Bij gebrek aan foto upload mogelijkheid maar een linkje naar het hotel, wellicht geeft het een indruk van hoe het er hier uitziet !
http://www.mutiarahotels.com/mutiara_buraubay/index.html

Trouwens uiteraard eten we liever buiten het resort aangezien je daar heerlijk tussen de locals zit en met moeders pot mee-eet voor een prikkie en eigenlijk veel lekkerder.

Advertisements

1 thought on “Selamat Datang !

  1. Een supergoede terugreis gewenst jongens!! Begin in het vliegtuig maar vast mentaal met afkicken, want hier is het rond het vriespunt. Het is echter wel mooi weer en niet meer zo mistroostig!
    Tot donderdag!
    Rob, Irene & Madelief

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s